Over ons

Scapha Jachtbouw was tot september 2009 gevestigd te Grou op een prachtige nieuwe locatie aan het water de “Nauwe Galle”.

Aaldert de Jonge, eigenaar van Scapha Jachtbouw, heeft per 1 september 2009 Jachtwerf de Jong te Joure van Henk en Willy de Jong overgenomen. De bedrijfsactiviteiten van Scapha Jachtbouw zijn per genoemde datum samengevoegd met die van Jachtwerf de Jong Joure B.V. te Joure. De nieuwe onderneming treed naar buiten onder de naam Jachtwerf de Jong Joure en zal gevestigd zijn in de monumentale werf te Joure. Tevens zal de onderneming over extra winterberginglocaties beschikken te Joure en Grou.

De nieuwe onderneming zal eveneens gespecialiseerd zijn op nieuwbouw en reparatie van houten jachten. Zowel het opnieuw betimmeren van het in- of exterieur, het leggen van een teakdek of reparaties aan deze onderdelen is voor Jachtwerf de Jong geen probleem. Ook kunt u bij ons terecht voor herstelwerkzaamheden aan het casco door aanvaringen of rot.

De naam Jachtwerf De Jong Joure is synoniem aan vletten. En dan met name aan teakhouten vletten, fraai afgewerkt met koperen beslag. In Joure worden ze in diverse afmetingen gebouwd. Naast vletten bouwt De Jong Joure houten wedstrijdboten o.a. Pampus, 22m2, 16m2 en 12 voetsjol.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met A. de Jonge, of kijkt u naar het persbericht.

U kunt tevens terecht op: www.jachtwerfdejong.nl